fbpx

Pianoconcert op het station – Den Haag

Tijdens de zomervakantie organiseren we een nieuw concept: optreden op straat en op stations! We willen al onze studenten uitnodigen om zich aan te melden voor dit initiatief.

We beginnen deze reeks concerten met het optreden op het station Den Haag Centraal op 28 juli van 13:00 tot 15:00. Op dit station is er een piano, dus als je wilt zingen en spelen of alleen je nieuwste pianostuk wilt spelen, meld je dan aan via WhatsApp op het telefoonnummer van onze school (details op de contactpagina).

Datum: 28 Juli (zondag)
Tijd: 13:00 tot 15:00u
Locatie: Station Den Haag Centraal 

Er moeten minstens 3 deelnemers zijn om het door te laten gaan!
Let op: het is een openbare plek, dus we nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele uitkomsten: mensen die klagen, beveiligers die ons vragen te stoppen met optreden, of de piano die niet in bespeelbare staat is of zelfs verwijderd wordt door de gemeente.

 

Donate

Door zelfs een klein bedrag te doneren, kunt u bijdragen aan de muzikale educatie van één kind. Het leren van muziek is niet alleen leuk om te doen; het ondersteunt het welzijn van kinderen, houdt hen bezig en weg van de straat, leert hen discipline en vastberadenheid, en helpt hen angsten te overwinnen, uit hun comfortzone te stappen en zelfvertrouwen op te bouwen.

$
Personal Info

Donation Total: $5.00