fbpx

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR

Boek een proefles

Wil je mogelijk je muzikale reis beginnen, maar wil je liever eerst “de kat uit de boom kijken” voordat je enige toewijding doet?
We begrijpen dit volledig, en we horen ook graag meer over jou, wat jou drijft in de muziek en welke muziekstijlen je het meest aanspreken!

Tijdens de proefles kun je zien hoe het is om met onze docenten te werken. En, als je de les niet leuk vond (eerlijk gezegd is dit nog nooit het geval geweest 🤭), is er letterlijk geen verdere verplichting!

Gelieve uw les te boeken via de online agenda hieronder.
Kies het onderwerp dat u interesseert, de leraar en natuurlijk de tijd en dag die het beste bij u passen.

U kunt de les 24 uur voor de gewenste dag en tijd boeken en minimaal 48 uur voor de afspraak annuleren. Houd u alstublieft aan de voorwaarden, want er is geen vergoeding voor lessen die binnen een kortere tijd voor de les worden geannuleerd.

De kosten van de proefles bedragen 20 euro en de standaard duur is 30 minuten. U kunt het verlengen tot 40 minuten voor de prijs van 30 euro.

Wilt u snel de docenten en de mogelijkheden bekijken? Klik hier om naar het verhaal van onze docenten te gaan!

Boek een les

Boek een enkele sessie (zingen):
Wil je de leraar ontmoeten voor een individueel consult? Dat is mogelijk! Boek een les met Monika via onze boekingskalender hieronder.

De kosten van de individuele lessen worden weergegeven zodra je de tijd, datum en gewenste duur van de les hebt gekozen.

Lees onze algemene voorwaarden hier.

Boek reguliere lessen

Dus, je hebt je proefles gehad en nu wil je deel uitmaken van onze studentengemeenschap en profiteren van reguliere lessen, concerten en studio opnames?

Je kunt je reguliere lessen boeken door hieronder te kiezen. Boek je lessen tot het einde van de eerste maand waarin je wilt beginnen. Het te betalen bedrag wordt dienovereenkomstig toegepast.

We zullen ervoor zorgen dat we de gekozen plek voor je reserveren, en vanaf de volgende maand zullen je betalingen automatisch worden verwerkt.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op!

Donate

Door zelfs een klein bedrag te doneren, kunt u bijdragen aan de muzikale educatie van één kind. Het leren van muziek is niet alleen leuk om te doen; het ondersteunt het welzijn van kinderen, houdt hen bezig en weg van de straat, leert hen discipline en vastberadenheid, en helpt hen angsten te overwinnen, uit hun comfortzone te stappen en zelfvertrouwen op te bouwen.

$
Personal Info

Donation Total: $5.00