fbpx

Monika Miedzianowska- Copper

Zingen, Songwriting, zingen in combinatie met pianospelen
Brief info

Lesdagen: Dinsdag, Woensdag en Zaterdag

Taal: Engels, Pools, Nederlands

Poolse zangeres, songwriter, pianist en vocale coach. Oprichter van MKA Music.
Monika treedt op onder de artiestennaam Monika Copper en heeft aanzienlijke waardering gekregen voor haar vocale vaardigheden in de muziekindustrie.

Monika heeft twee bachelordiploma’s behaald in zang en koordirectie, en nadat ze naar Nederland verhuisde, behaalde ze een masterdiploma in zang aan de ArtEZ University of the Arts. In 2020 werd ze kwartfinaliste bij The Voice of Poland, terwijl ze actief bleef in de Nederlandse muziekscene, optredend in grote locaties zoals Ahoy voor het tijdschrift “Excellence” en als hoofdartiest tijdens de Rotterdam Fashion Week in 2023.

Tijdens zanglessen met Monika ontvang je een volledig pakket van alle aspecten die een succesvolle zanger zou moeten hebben: foutloze techniek, muzikaliteit, zelfvertrouwen en muzikale stijl. Vanwege haar brede ervaring in de muziekindustrie helpt ze haar studenten bij het samenstellen van een YouTube-portfolio, songwriting en begeleidt ze hen door alle fasen van succesvolle nummer uitgaven. Monika’s o nderwijsvaardigheden zijn flexibel. Tijdens de eerste les zal zeje stem beoordelen, je niveau vanvooruitgang inschatten en het lesprogramma aanpassen aanjouw behoeften.

Book een proefles met Monika

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR

Donate

Door zelfs een klein bedrag te doneren, kunt u bijdragen aan de muzikale educatie van één kind. Het leren van muziek is niet alleen leuk om te doen; het ondersteunt het welzijn van kinderen, houdt hen bezig en weg van de straat, leert hen discipline en vastberadenheid, en helpt hen angsten te overwinnen, uit hun comfortzone te stappen en zelfvertrouwen op te bouwen.

$
Personal Info

Donation Total: $5.00