fbpx

Zanglessen Individueel

Taal: Nederlands, Engels, Pools

Leeftijd: kinderen vanaf 7 jr., tieners en volwassenen

Lerares: Monika Miedzianowska- Copper

Tijdens zanglessen ontvang je een volledig pakket van alle aspecten die een succesvolle zanger zou moeten hebben: foutloze techniek, muzikaliteit, zelfvertrouwen en muzikale stijl.

Beginners:

Ben je een beginner, of ben je niet zeker of je het in je hebt? Iedereen moet ergens beginnen! Het is niet je talent, maar hard werken dat bepaalt of je stem verbetert. Het leren zingen gebeurt op twee manieren: je leert over de controle van de stem, je activeert je spieren zodat je het gewenste geluid kunt bereiken, en je leert actief luisteren terwijl je zingt, zodat je je stem onderweg kunt corrigeren.

Naast deze structuur zul je ook plezier hebben! Tijdens de lessen zul je liedjes zingen die je wilt zingen, beginnen met het schrijven van liedjes, of de basis van het pianospelen oppakken, en zodra je er klaar voor bent, kun je optreden tijdens onze evenementen!

Ben je benieuwd wie je leraar zal zijn? Lees Monika’s verhaal hier.

Wil je een proefles boeken? Ga naar de Boekingspagina hier.

Lees onze algemene voorwaarden hier.

Semi-advanced:

Heb je al her en der opgetreden, heb je enige ervaring en kennis opgebouwd in zangtechniek? Ben je misschien klaar om je eerste release te plannen of je voor te bereiden op een auditie?

We hebben alles voor je geregeld. Monika is een actieve artiest in de Nederlandse en Poolse muziekscene. Ze kent de uitdagingen van het voorbereiden van je release, aankloppen bij platenmaatschappijen en optreden in tv-programma’s. Naast het verbeteren van je zang, kan ze je helpen met het schrijven van je eigen nummers, zoeken binnen haar uitgebreide netwerk naar de beste muziekproducer, of je zelfs helpen om je eerste betaalde concerten te vinden!

Bij MKA Music krijg je de volledige ondersteuning, want jouw succes is ons succes!

Ben je benieuwd naar wie je leraar zal zijn? Ga naar deze pagina.

Wil je een proefles boeken bij Monika, of misschien een enkele sessie om meteen aan je vooruitgang te beginnen? Boek je les hier.

Lees de algemene voorwaarden hier.

Advanced: 

Als je een professionele zanger bent en hulp zoekt bij het verbeteren van je techniek of andere aspecten van je carrière, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Lees hier meer over Monika, die jouw adviseur zal zijn.

Geen geld? 

Onze school werkt samen met het Jeugdfondscultuur, die lessen sponsort voor kinderen uit gezinnen met een beperkte financiële situatie.

Klik hier voor meer informatie.

TARIEVEN VOOR REGULIERE LESSEN

TYPE LESSENMaandelijkse betalingen**(Studenten t/m 20 jr.)Maandelijkse betalingen** (Studenten vanaf 21 jr.)
Wekelijks (40 minuten, een keer per week)€ 139,60/ per maand€ 171,60/ per maand
Om de week(40 minuten, om de week)€ 83,60/ per maand€ 95,60/ per maand
Groepslessen, kinderen van 3 t/m 6 jr. (30-45 minuten, wekelijks), Het Algemene Muzikale Vorming€ 48,-/ per maand
Groepslessen, kinderen van 7 t/m 10 jr. (35 minuten, wekelijks)- Ukulele/piano met zingen€ 80,-/ per maand
Zangroep volwassenen€ 50,-/ per maand€ 50,-/ per maand

*Elk jaar (vanaf augustus) wordt er een inflatie-toeslag van 2% toegevoegd.
**Maandelijkse betalingen worden gestart van augustus tot mei (10 maanden in een schooljaar)

Leave a comment

Donate

Door zelfs een klein bedrag te doneren, kunt u bijdragen aan de muzikale educatie van één kind. Het leren van muziek is niet alleen leuk om te doen; het ondersteunt het welzijn van kinderen, houdt hen bezig en weg van de straat, leert hen discipline en vastberadenheid, en helpt hen angsten te overwinnen, uit hun comfortzone te stappen en zelfvertrouwen op te bouwen.

$
Personal Info

Donation Total: $5.00